Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nı 4 günde 12 bini aşkın kişinin ziyaret ettiğini belirtti.
Ticaret Borsası Başkanı Kaya, eski hal pazarının bulunduğu alanda düzenlenen fuarda, sektör temsilcilerinin yeni ürünlerini katılımcılara tanıtma imkânı bulduğunu söyledi.
Fuar sayesinde ekonomisinin büyük bölümü tarım ve hayvancılığa dayanan kentte katılımcıların iş bağlantıları kurma olanağı sağladığını belirten Kaya, fuarın herkesi memnun ettiğini kaydetti.
Şanlıurfa'nın yeni ve kalıcı bir fuar alanına ihtiyaç duyduğunu vurgulayan Kaya, fuarı 4 günde 12 binin üzerinde kişinin ziyaret ettiğini söyledi.
Ticaret Borsası Başkanı Kaya, “Fuara 120 firmanın 321 markası katıldı, bu da demek oluyor ki Şanlıurfa artık bölgesinde tarım, gıda ve hayvancılık alanında en önemli şehir haline geliyor. Kalıcı bir fuar alanına kavuştuğumuzda inşallah daha büyük ve farklı fuarlar yaparız" dedi.
Mikroklima özelliğiyle öne çıkan Erzincan'da, kış aylarında da...
Devamını Oku ->
Tokat'ın Zile ilçesinde emekli olduktan sonra hobi amaçlı çilek...
Devamını Oku ->
Ormanlarla birlikte içindeki canlı türlerini de koruyup...
Devamını Oku ->
Konya’da "Kentsel ve Kırsal Alanlarda İstihdam Yoluyla Uyumun...
Devamını Oku ->
Bursa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü “Dünya Balıkçılık Günü”nü...
Devamını Oku ->
Doğal güzellikleriyle ön plana çıkan Bolu’da yaşayan akbabalar...
Devamını Oku ->
Kırşehir’de ürün kaybının en aza düşürülmesi amacıyla kuraklığa...
Devamını Oku ->
Kafes balıkçılığında başarılı bir yükseliş yakalayan Adanalı...
Devamını Oku ->