Türkiye, Balkanlar üzerinden gelecek yeni bir soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girecek
Türkiye, Balkanlar üzerinden gelecek yeni bir soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına giriyor.
Türkiye'de iç ve doğu bölgeleri üzerinde bulunan yağışlı hava kütlesi etkisini sürdürüyor.
Tahminlere göre, bu yağışlı hava kütlesi, 16 Şubat Perşembe gününden itibaren doğu bölgelerinde etkili olduktan sonra yurdu terk edecek.
Ancak yurt öğle saatlerinden itibaren Balkanlar üzerinden gelecek olan yeni bir soğuk ve yağışlı havanın etkisine girecek. 17 Şubat Cuma günü ise Trakya ile Doğu Anadolu'nun doğusu dışında tüm yurt yağışlı geçecek. Yağışlar, Akdeniz kıyılarında yağmur, sağanak yağış alan diğer tüm yerlerde ise karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.
Yağışlar özellikle Marmara'nın doğusu, Batı ve Orta Karadeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu ile Doğu Anadolu'nun batısında kuvvetli kar yağışı şeklinde gerçekleşecek.
Hava sıcaklığı tüm yurtta 4-6 derece azalacak.
18 Şubat Cumartesi günü yurdun büyük bölümünde etkisini sürdürecek olan soğuk ve yağışlı hava kütlesi, 19 Şubat Pazar günü doğu bölgelerde etkili olduktan sonra ülkeyi terk edecek.
AA
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun desteklerinden...
Devamını Oku ->
Sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Mersin'in...
Devamını Oku ->
Depremde hayvanları ölen üniversite öğrencisi Leyla Ülgü, devlet...
Devamını Oku ->
Çankırı İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Tarım Sigortaları...
Devamını Oku ->
Sakız cinsi koyunun çoklu doğum yapma özelliği sayesinde Atilla...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığınca yürütülen "Tam Buğday Ekmeğini...
Devamını Oku ->
Veteriner hekimler büyükbaş hayvanları aşılamak için sahaya...
Devamını Oku ->
Ordu'da ramazan ayı dolayısıyla gıda üretimi ve satışı yapan...
Devamını Oku ->