Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Gazipaşa Tarım Fuarı ve 14. Kumluca Tarım ve Seracılık Festivali Antalyada başladı.
14. Tarım ve Seracılık Festivali Antalya Kumluca'da renkli görüntülerle başladı. Karatepe Stadı'nda yörük göçünün canlandırıldığı kortej ve çadır önünde de canlandırılan Yörük düğünü ilgiyle izlendi.
Festivalde statta oluşturulan havuza yaklaşık 3 ton domates döküldü. Aralarında Kırkpınar başpehlivanlardan Hasan Tuna ve Orhan Okulu'nun bulunduğu katılımcılar, burada güreş yaptı.
Çeşitli etkinliklerin yapıldığı festival, 28 Nisan Pazar günü yapılacak yağlı pehlivan güreşleriyle sona erecek.
Tarım sektörünün bir başka buluşma noktası dokuzuncu Gazipaşa Tarım Fuarı oldu. Gazipaşa Kaymakamlığı, Gazipaşa Belediyesi, İlçe Tarım Müdürlüğü ve Gazipaşa Tarım Kültür Turizm Eğitim ve Yardımlaşma Derneği işbirliğiyle Belediye Fuar Alanında düzenlenen fuarda tarım sektöründen 73 firma stant açtı.
27 Nisan'a kadar sürecek fuar da katılımcılara ceviz, avokado yetiştiriciliği, doku kültürüyle muz fidanı üretme ve bitki besleme konularında seminerler verilecek
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun desteklerinden...
Devamını Oku ->
Sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Mersin'in...
Devamını Oku ->
Depremde hayvanları ölen üniversite öğrencisi Leyla Ülgü, devlet...
Devamını Oku ->
Çankırı İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Tarım Sigortaları...
Devamını Oku ->
Sakız cinsi koyunun çoklu doğum yapma özelliği sayesinde Atilla...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığınca yürütülen "Tam Buğday Ekmeğini...
Devamını Oku ->
Veteriner hekimler büyükbaş hayvanları aşılamak için sahaya...
Devamını Oku ->
Ordu'da ramazan ayı dolayısıyla gıda üretimi ve satışı yapan...
Devamını Oku ->