Tokat'ın Erbaa ilçesinde bir kişi, yolda yaralı halde bulduğu montofon melezi büyükbaşa sahip çıkarak tedavi edilmesini sağladı.
Tokat’ın Erbaa ilçesinde hayvancılıkla uğraşan bir vatandaş, yolda yaralı halde bulduğu büyükbaş hayvanın tedavi edilmesini sağladı.
Değirmenli köyünde hayvan yetiştiriciliği yapan Mustafa Emir, D100 karayolunda yaralı halde bulduğu bir buçuk yaşındaki montofon melezini, tedavi ettirmek için kendi ahırına götürdü.
Yaralı hayvana yem ve su verdiğini, ardından polisle irtibata geçtiğini dile getiren Mustafa Emir, polisin haber vermesi üzerine İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Hayvan Sağlığı biriminden bir veterinerin tedaviyi gerçekleştirdiğini belirtti.
Büyükbaşın vücudunda düşmeden kaynaklı yaralar oluştuğunu ifade eden Emir, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün, araçtan düştüğü tahmin edilen hayvanın kime ait olduğunun belirlenmesi için çalışma başlattığını kaydetti.
Tarım ve Orman Bakanlığınca yürütülen "Tam Buğday Ekmeğini...
Devamını Oku ->
Veteriner hekimler büyükbaş hayvanları aşılamak için sahaya...
Devamını Oku ->
Ordu'da ramazan ayı dolayısıyla gıda üretimi ve satışı yapan...
Devamını Oku ->
Niğde Tarım Orman ve İnsan fotoğraf sergisine ev sahipliği yaptı....
Devamını Oku ->
Çankırı’da vatandaşların ramazan ayı boyunca güvenilir gıda...
Devamını Oku ->
Bayburt’ta İl Tarım ve Orman Müdürlüğü hayvancılıkla uğraşan...
Devamını Oku ->
Anadolu’nun eşsiz güzelliklerinden biri daha tescillenerek koruma...
Devamını Oku ->
Bahar aylarının gelmesiyle Batmanlı çiftçilerin mesaisi...
Devamını Oku ->