1 milyonuncu traktör görücüye çıktı

14 March Monday, 2022
TürkTraktör'ün 1 milyonuncu ürünü Konya Tarım Fuarı'nda sergilendi. Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği traktör için özel bir stant da hazırlandı. Işık gösterileriyle tanıtılan traktör; özel tasarım ve sınırlı sayıda üretildi. Tasarımı ve rengiyle dikkat çeken traktörün motor gücü de meraklılarının beğenisini kazandı.
1 milyonuncu traktör görücüye çıktı 1 milyonuncu traktör banttan indi, Konya’da meraklısıyla buluştu.

Konya Uluslararası Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı özel bir traktöre ev sahipliği yaptı.

TürkTraktör fuarda ürünlerinin yer aldığı stantta ziyaretçilerini ağırladı. KTO-TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'ndeki standa gelen ziyaretçiler, TürkTraktör'ün ürünlerini yakında inceleme imkanı buldu.

TürkTraktör'ün banttan inen 1 milyonuncu traktörü fuarda özel bir stantta sergilendi.

Ziyaretçiler, yüksek torkuyla öne çıkan "Yeni T4.75S" ile faz 4 motor emisyon seviyeli motoruyla dikkati çeken "TR5 EC" serisini ve ayrıca 75 beygir gücündeki "Yeni TD5.80"i yakından inceledi.

1 milyonuncu üretime özel stant

1 milyonuncu traktörünü üretim bandından indiren ve özel stantta sergileyen TürkTraktör, "TR5.110 EC" modellerinden sınırlı sayıda ve özel tasarım öğelerine sahip özel üretim yapacağı öğrenildi. Bu özel üretim modeller 150 adetle sınırlandırılacağı bildirildi.

TR5.110 özel üretim modeli, koyu mavi renginde kaporta ve arka çamurlukları, gümüş renkli jantları, altın renginde ızgarası ve marka etiketiyle dikkati çekiyor.

Sınırlı sayıda üretilen özel seri traktör hem motor gücüyle hem de tasarımıyla fuarın ilgi odağı oldu.
Fuarda farklı ürünleri ve ilk defa görücüye çıkardığı yeni modelleri tanıtan TürkTrkatör çiftçilere finansman kampanyalarıyla da yardımcı oluyor.
traktör fuar konya 1 milyon üretim türk traktör