Tarımsal mekanizasyon, traktörler, biçerdöverler, tarım makineleri, sulama teknikleri, hayvancılık ve yem alanında faaliyet gösteren 387 firmanın katıldığı fuar, 15 Mart'ta sona erecek.
Denizli'de, 11. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı açıldı. EGS Park Fuar Alanı'nda düzenlenen 11. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe'nin de katılımıyla düzenlenen törenle kapılarını ziyaretçilere açtı.
Fuarda, TürkTraktör tarafından New Holland markasıyla üretilen ve Avrupa'da "en iyi bağ-bahçe traktörü" kategorisinde "yılın traktörü" ödülü alan TTJ modeli de ziyaretçilerin beğenisine sunulan tarım makineleri arasında yerini aldı.
TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir, TTJ modelinin tanıtıldığı fuarda ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını ifade etti.
Tarım ve Orman Bakanlığının desteklerini hassas gruplara...
Devamını Oku ->
Türkiye'nin kışlık sebze ihtiyacının büyük bölümünü karşılayan...
Devamını Oku ->
Muş İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı...
Devamını Oku ->
Tarım ve hayvancılığa can suyu olan Kars ile Ardahan'daki...
Devamını Oku ->
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, IPARD III...
Devamını Oku ->
Gıda sektöründe uygunsuzluğa geçit vermeyen ekipler Mersin’de su ...
Devamını Oku ->
Antalya'da, "Sürdürülebilirlik Akademisi"nin ilk eğitim programı...
Devamını Oku ->
Diyarbakır yaban hayvanları için şefkat dolu bir merkeze sahip....
Devamını Oku ->