Kırıkkale Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nce yürütülen eğitimlerde başarılı olan 55 kursiyere sürü yöneticisi sertifikası verildi.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nca yürütülen Sürü Yönetimi Benim Projesi kapsamında Kırıkkale Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nce yürütülen eğitimlerde başarılı olan 55 kursiyere sertifikaları verildi.
Yahşihan Halk Eğitim Müdürlüğü'nde düzenlenen sertifika törenine Kırıkkale Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, Yahşihan Kaymakamı Ferhat Özen, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Recep Kırbaş, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı M. Kürşat Ulusoy, çok sayıda birlik üyesi yetiştirici katıldı.
Törende bir konuşma yapan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Recep Kırbaş, il genelinde 250 yetiştiriciye sürü yöneticisi eğitimi verildiğini ifade ederek, bununla birlikte celeplik, bakıcılık ve bakıcılık kurslarında da yaklaşık 1550 olmak üzere toplamda 1800 yetiştiricinin kurslar sonucunda belge aldığını kaydetti.
Programda daha sonra Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, Yahşihan Kaymakamı Ferhat Özen ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Recep Kırbaş tarafından kursiyerlere sertifika belgeleri verildi.
Törende son olarak törene katılanlara Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından “Oğlak Dolması” ikram edilmiştir.
Siirt’te buğday hasadı şenlikle başladı. Kentte buğday üretiminin...
Devamını Oku ->
Çankırı İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, “Kırsal Dezavantajlı Alanlar...
Devamını Oku ->
Kastamonu'da lise öğrencileri, atık ve doğadan topladıkları...
Devamını Oku ->
Samsun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün, “Altındaneler Toprakla...
Devamını Oku ->
Mardin'de orman yangınlarıyla mücadele ve ormancılık...
Devamını Oku ->
"Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projesi"nin hibe desteğinden...
Devamını Oku ->
İzmir’in Seferihisar ilçesinde üretilen yavru sazan balıkları, iç...
Devamını Oku ->
İzmir Kınık Organize Tarım Bölgesi'nde oluşturulacak yüksek...
Devamını Oku ->