Antalya'nın Kumluca ilçesinde devam eden 4. DOMATEXPO Fuarı'nı Arnavut ve Kosovalı çiftçiler ziyaret etti.
Arnavutluk ve Kosovalı çiftçileri, Kumluca Belediyesi'nde Kaymakam Polat Kara ve Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya karşıladı. Belediye Başkanı Çetinkaya, toplantı salonunda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin tarımsal üretiminde Antalya'nın, Antalya'da da Kumluca'nın önemli bir yeri bulunduğunu söyledi.
Çiftçiler, daha sonra Kumluca Toptancı halinde devam eden 4. Domatexpo "Domates ve sera teknolojileri" fuarını gezerek, stantlardaki firma yetkililerinden bilgiler aldılar.
Kosova Tarım Bakanlığında görevli Enver İbishi, gazetecilere yaptığı açıklamada, hem üretici hem de satıcı olan çiftçilerle Kumluca'ya geldiklerini vurgulayarak, "Burada gördüğümüz ürünleri, üretim metotlarını ülkemize taşıyacağız. Buradaki çiftçilerimizi de, ülkemize bekliyoruz. Buradaki çiftçilerin bilgileriyle, ülkemizdeki çiftçilerin bilgileri bir araya getirilerek daha güzel üretimler yapabiliriz" dedi.
Tarım ve Orman Bakanlığının desteklerini hassas gruplara...
Devamını Oku ->
Türkiye'nin kışlık sebze ihtiyacının büyük bölümünü karşılayan...
Devamını Oku ->
Muş İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı...
Devamını Oku ->
Tarım ve hayvancılığa can suyu olan Kars ile Ardahan'daki...
Devamını Oku ->
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, IPARD III...
Devamını Oku ->
Gıda sektöründe uygunsuzluğa geçit vermeyen ekipler Mersin’de su ...
Devamını Oku ->
Antalya'da, "Sürdürülebilirlik Akademisi"nin ilk eğitim programı...
Devamını Oku ->
Diyarbakır yaban hayvanları için şefkat dolu bir merkeze sahip....
Devamını Oku ->