Elazığ'da bulunan Keban Nehri Fırat Köprüsü'nde amatör balıkçılığa özendirilmesi adına etkinlik düzenlendi.
Keban Nehri Fırat Köprüsü'nde Elazığ Valiliği, Elazığ Belediyesi, Keban Kaymakamlığı, Keban Belediye Başkanlığı, İl ve İlçe Gıda Tarım Hayvancılık Müdürlüğü ve Elazığ Avcılar Atıcılar ve Amatör Balıkçılar İhtisas Spor Kulübü Derneği organizesiyle "Bürokratlar olta atıyor" etkinliği düzenlendi.
Etkinliğe, Keban Kaymakamı Hayrettin Baskın, Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Kazım Özgür, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Turan Karahan, Su Ürünleri EnstitüMüdürü Özkan Özbay, Keban İlçeGıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ziyaddin Seçkin ve vatandaşlar katıldı.
Etkinlikte konuşan Elazığ İl, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Turan Karahan; "Elazığ Avcılar Atıcılar ve Amatör Balıkçılarımız ile birlikte amatör balıkçılığın özendirilmesi, insanların bu işi öğrenmesi, hafta sonunu ailesi ile birlikte daha iyi vakit geçirebilmeleri için bugün böyle bir etkinlik düzenlemek istedik. '' dedi.
Elazığ ilinin üç tarafının suyla çevrili ve 68 bin hektar su yüzeyi alanına sahip Türkiye'nin nadir illerinden bir tanesi olduğunu söyleyen Karahan, ''Sularda alabalık yetiştiriciliğinde 32 bin ton kurulu kapasitesi olan ve fiili olarak da yıllara göre değişmek ile beraber 14 bin ton civarında üretimi ile birinci sıradayız'' dedi.
Türkiye’de her geçen gün yaygınlaşan topraksız tarım...
Devamını Oku ->
"Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı" aile...
Devamını Oku ->
Sivas'ın Şarkışla ilçesinde şap hastalığı nedeniyle kapatılan...
Devamını Oku ->
Osmaniye'de tescilli turpları hasat eden çiftçilerin Savrun...
Devamını Oku ->
Ege Bölgesi’nin en önemli sulak alanlarından biri olan Bafa...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığının desteklerini hassas gruplara...
Devamını Oku ->
Türkiye'nin kışlık sebze ihtiyacının büyük bölümünü karşılayan...
Devamını Oku ->
Muş İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı...
Devamını Oku ->