Bursa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personelinden el emeği-göz nuru, geleneksel ahşap oyma eserleri sergisi.
Kani Dursun eğitmenliğinde İl Müdürlüğü kampüsünde kurulan atölyede çalışan kursiyerler, görkemli bir sergi ile çalışmalarını taçlandırdı.
Açılış töreninde konuşan İl Müdürü Ömer Çelik, “Çalışanlarımızın günlük streslerinden kurtulmalarını sağlamak, moral ve motivasyonlarını üst düzeye çıkarmak için sosyal faaliyetlere önem veriyoruz. Kursa katılan arkadaşlarımı tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dilerim.” dedi.
Kursiyerlerden Dr. Figen Tavukçuoğlu da eğitmen Kani Dursun’a katkılarından dolayı teşekkür hediyesi verdi.
Geleneksel ahşap oymacılığını canlandırmak amacıyla bu atölyede çalışmalar başlattıklarını aktaran eğitmen Kani Dursun da mesai dışında kalan boş zamanların değerlendirildiğini ve bu serginin ortaya çıktığını söyledi.
İl Müdürlüğü ana hizmet binası birinci katında açılan sergi 24 Aralık 2015 tarihine kadar gezilebilecek.
Tarım ve Orman Bakanlığının desteklerini hassas gruplara...
Devamını Oku ->
Türkiye'nin kışlık sebze ihtiyacının büyük bölümünü karşılayan...
Devamını Oku ->
Muş İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı...
Devamını Oku ->
Tarım ve hayvancılığa can suyu olan Kars ile Ardahan'daki...
Devamını Oku ->
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, IPARD III...
Devamını Oku ->
Gıda sektöründe uygunsuzluğa geçit vermeyen ekipler Mersin’de su ...
Devamını Oku ->
Antalya'da, "Sürdürülebilirlik Akademisi"nin ilk eğitim programı...
Devamını Oku ->
Diyarbakır yaban hayvanları için şefkat dolu bir merkeze sahip....
Devamını Oku ->