"Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Projesi" kapsamında Denizli'de Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin de katıldığı törenle 17 yatırımcıyla hibe sözleşmesi yapıldı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yürütülen "Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi" Projesi kapsamında Denizli’de Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin de katıldığı törenle 17 yatırımcıyla hibe sözleşmesi yapıldı.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Hükümet olarak bu yıl tarıma 11 milyar lira destek verdiklerini hatırlattı.
Denizli Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sezgin Kutlu da, Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi Projesiyle bugüne kadar toplam 100 yatırımcıya 21 milyon liranın üzerinde hibe verildiğini kaydetti.
Yapılan konuşmaların ardından 9. Etap Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi kapsamında 17 yatırımcıya hibe destek sözleşmeleri imzalandı.
Kırsal Kalkınma Yatırımlarını Destekleme Programı ile kurulan...
Devamını Oku ->
Edirne'de çiftçilik yapan İlter ailesi, yılın dört mevsimi...
Devamını Oku ->
Ağrı’da, Jeotermal Isıtmalı Sera Tarıma Dayalı İhtisas Organize...
Devamını Oku ->
Meyve sebze tedarikçisi Ahmet Demir, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı...
Devamını Oku ->
Ramazan ayı yaklaşırken Niğde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü...
Devamını Oku ->
Şırnak'ta bal üreten Yusuf Göktepe, geçen yıl Paris'te "Altın...
Devamını Oku ->
Kışın çetin geçtiği Doğu Anadolu’da besiciler, dondurucu...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın dairesi Başkanlığının...
Devamını Oku ->