Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Türkiye Ziraat Odaları Birliği ve Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü arasında imzalanan Aktif İşgücü Piyasası Programları İşbirliği Protokolü gereği ''Tarımsal Nüfus Gençleşiyor'' Projesi kapsamında düzenlenen kurslarda eğitim gören kursiyerler için Düzce İlinde sertifika dağıtım töreni düzenlendi.
“Tarımsal Nüfus Gençleşiyor” projesi kapsamında düzenlenen kurslarda eğitim gören kursiyerler için Düzce’de sertifika dağıtım töreni düzenlendi.
Düzce Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Harun Kabaoğlu törende yaptığı konuşmada, Bakanlığın çiftçi eğitim ve yayım faaliyetlerine çok önem verdiğine değinerek bu amaçla ortaya konan “tarımsal nüfus gençleşiyor” projesi kapsamında 300 çiftçinin eğitim gördüğünü belirtti.
“Tarımsal Nüfus Gençleşiyor” projesiyle Düzce genelinde çeşitli tarımsal konularda 17 kurs açıldı ve açılan bu kurslarda çoğunluğu kadın olmak üzere 300 çiftçi eğitim gördü.
Törende yapılan konuşmaların ardından kursları başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.
Kırsal Kalkınma Yatırımlarını Destekleme Programı ile kurulan...
Devamını Oku ->
Edirne'de çiftçilik yapan İlter ailesi, yılın dört mevsimi...
Devamını Oku ->
Ağrı’da, Jeotermal Isıtmalı Sera Tarıma Dayalı İhtisas Organize...
Devamını Oku ->
Meyve sebze tedarikçisi Ahmet Demir, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı...
Devamını Oku ->
Ramazan ayı yaklaşırken Niğde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü...
Devamını Oku ->
Şırnak'ta bal üreten Yusuf Göktepe, geçen yıl Paris'te "Altın...
Devamını Oku ->
Kışın çetin geçtiği Doğu Anadolu’da besiciler, dondurucu...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın dairesi Başkanlığının...
Devamını Oku ->