Elazığ İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü perakende satış yapan 23 balıkçıyı denetledi.
Elazığ İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından Elazığ’da faaliyette bulunan perakende balık satış yerleri, temizlik, tür, zaman yasağı, asgari boy limiti yönlerinden denetlendi.
Elazığ İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Turan Karahan, Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürü Hacı Paşa Tuğyan, Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği Şube Müdürü Asım Selen ile denetim personellerinin katılımıyla 23 adet balıkçının denetimi gerçekleştirildi.
Denetim sırasında tüketicilerle de görüşen İl Müdürü Turan Karahan tüketicilerin balık alırken nelere dikkat ettiklerini, balık alırken gördükleri olumsuzluklar karşısında müracaat etmeleri gereken yerin ALO 174 Gıda Şikayet Hattı olduğunu hatırlattı.
İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Turan Karahan, denetimlerin bundan sonra da etkin bir şekilde devam edeceğini söyledi.
Tarım ve Orman Bakanlığının "Genç Çiftçi" projesi ile üretime...
Devamını Oku ->
Güzelliğiyle doğayı renklendiren sülünler kahverengi kokarca...
Devamını Oku ->
Adana'da Uluslararası Bitki Sağlığı Günü dolayısıyla etkinlik...
Devamını Oku ->
Kurban Bayramı yaklaşırken İstanbul'a kurbanlık hayvan girişleri...
Devamını Oku ->
Geçen yıl Karaman’da yaşanan zirai don olayından etkilenen elma...
Devamını Oku ->
Samsun'un Bafra ilçesinde 2025 yılı temmuz ayında ekimine...
Devamını Oku ->
Kars düzenlenen Digor Şenliği’nde besicilerin süslediği buzağılar...
Devamını Oku ->
Türkiye'nin hububat üretiminde önemli yere sahip Mardin'de...
Devamını Oku ->