Agritech 4. Fethiye Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Tarım Makinaları İhtisas Fuarı 75 firmanın katılımıyla ziyaretçileriyle buluştu.
“Agritech 4. Fethiye Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Tarım Makinaları İhtisas Fuarı” 75 firmanın katılımıyla gerçekleştirildi.
Açılışa Muğla Valisi Hakan Güvençer, Fethiye İlçe Kaymakamı Ekrem Çalık, Seydikemer İlçe Kaymakamı Muammer Köken, Gıda Tarım ve Hayvancılık Muğla İl Müdürü Nazif Ekici, Ziraat Odası Başkanı Osman Nuri Demir ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Fuarın açılışında bir konuşma yapan Fethiye Ziraat Odası Başkanı Osman Nuri Demir, üreticinin fuarlar aracılığı ile yeni teknolojiyle buluştuğunu kaydetti.
Örtü altı tarımda çiftçilerin bilinçli üretim yaptığını söyleyen Demir, “Bizim tarım ürünlerimizde kalıntı yok. Fethiye çiftçisi iyi çalışıyor. İl, ilçe gıda tarım ve hayvancılık müdürlüğümüzle birlikte tarımın gelişmesi konusunda çok çalışıyoruz” diye konuştu.
Tarım fuarının açılışı Muğla Valisi Hakan Güvençer tarafından gerçekleştirildi. Vali Güvençer, tüm stantları ziyaret ederek ürünler hakkında bilgi aldı.
Siirt’te buğday hasadı şenlikle başladı. Kentte buğday üretiminin...
Devamını Oku ->
Çankırı İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, “Kırsal Dezavantajlı Alanlar...
Devamını Oku ->
Kastamonu'da lise öğrencileri, atık ve doğadan topladıkları...
Devamını Oku ->
Samsun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün, “Altındaneler Toprakla...
Devamını Oku ->
Mardin'de orman yangınlarıyla mücadele ve ormancılık...
Devamını Oku ->
"Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projesi"nin hibe desteğinden...
Devamını Oku ->
İzmir’in Seferihisar ilçesinde üretilen yavru sazan balıkları, iç...
Devamını Oku ->
İzmir Kınık Organize Tarım Bölgesi'nde oluşturulacak yüksek...
Devamını Oku ->