Fırıncıların ramazan pidesi mesaisi başladı

17 May Thursday, 2018
Ramazan ayının simgelerinden biri olan ramazan pidesi için fırıncılar fazla mesaiye başladı.
Fırıncıların ramazan pidesi mesaisi başladı Ramazan ayında rutin yoğunluklarından daha fazla mesai yapan ve iftar sofralarının vazgeçilmezi ramazan pidesini tüketicilerle buluşturmak için daha çok çalışan fırıncı esnafı hazırlıklarını tamamladı.

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ve Fırıncılar Odası koordinesinde hazırlıklarını tamamlayan fırıncı esnafı, 11 ayın sultanı ramazanın bereketli geçmesini umuyor.

Tekirdağ Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Sami Kayın, Tekirdağ'da pide fiyatını 2,5 lira olarak belirlediklerini söyledi.

Kayın, bu yıl fırıncıların 250 gram pide çıkarmayacağını, vatandaşların ramazanda daha lezzetli pide tüketeceğini kaydetti.

Fırınların ramazan dışında da denetlendiğini ve şu ana kadar hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadıklarını dile getiren Kayın, "Bütün fırınlarımız her zaman denetleniyor. Hem bakanlık hem tarım il müdürlükleri hem de zabıta ekipleri fırınları sürekli denetliyor.” dedi.

Tekirdağ'da fırıncılık yapan Gökhan Değirmenci de ramazan ayında vatandaşlara en iyi hizmeti verebilmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını ve un stoklarını tamamladıklarını belirtti.
 
fırıncılar ramazan pidesi denetim