Çanakkalede, saatteki hızı zaman zaman 90 kilometre hıza ulaşan fırtına, Lapseki ilçesinde meyve yetiştirilen seralara zarar verdi.
Çanakkale’de, saatteki hızı zaman zaman 90 kilometre hıza ulaşan fırtına, Lapseki ilçesinde meyve yetiştirilen seralara zarar verdi.
Lapseki ilçesinde yer alan kiraz ve erik bahçelerindeki bir çok ürün fırtınanın etkisiyle dallardan saçılarak ziyan oldu. Fırtınada bazı seralar da hasar gördü. Lapseki'de serada yetiştirdiği ürünleri halk pazarında satarak geçimini sağlayan Hüseyin Sesigüzel fırtına sebebiyle mağdur oldu. Sabah, bahçesine gittiğinde seraların fırtınadan tahrip olduğunu gören Hüseyin Sesigüzel ne yapacağını şaşırdı. Sesigüzel, “Bütün geçim kaynağım bu. Aracım yok, bir tek motosikletimle geçimimi sağlamak için pazarlara çıkıyorum” dedi.
Samsun'un Bafra ilçesinde, 2025 yılında ekimi yapılan tütünün...
Devamını Oku ->
Bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte meyveciliğin merkezi...
Devamını Oku ->
Ankara'da sürdürdüğü şehir hayatını bırakan Nurcan Göçmen,...
Devamını Oku ->
Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, flamingolar için 24 saat...
Devamını Oku ->
Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri Kahramanmaraş’ta yaralı...
Devamını Oku ->
Ordu İl Tarım ve Orman Müdürü Bayram Ay bayram tatilinde...
Devamını Oku ->
Bursa'nın Karacabey ilçesinde Yağışların ve Uludağ'daki karların...
Devamını Oku ->
Kışı karlar altında geçiren Van’da yağışlar barajlardaki su...
Devamını Oku ->