Genç çiftçilere destek sürüyor. Muğla'da 182 genç çiftçiye çekleri Muğla Valisi Amir Çiçek tarafından teslim edildi.
Haber: Selma Erez
Kamera: Uğur Acar
Muğla’da Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi Programı'ndan 182 genç çiftçi faydalandı.
Genç çiftçilere çekleri Muğla Valisi Amir Çiçek tarafından verildi. Vali Çiçek, bu desteklerin çok önemli olduğunu vurgulayarak, gençlere istihdam sağlayan, üretime yönlendiren ve tarımsal üretime katkı sağlayan bu önemli projenin büyük bir adım olduğunu söyledi.
Muğla İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne yapılan müracaat sonucu 48 adeti arıcılık, 24 adeti küçükbaş hayvancılık, 110 adeti ise büyükbaş hayvancılık olmak üzere 182 adet proje onaylandı.
Her bir projeye 30 bin TL değerinde canlı demirbaş ile ekipman desteği sağlandı. Bu projeler toplam olarak 5 milyon 460 bin TL bütçe ile desteklendi. Muğla ve ilçelerinde proje sahibi genç çiftçilere toplam 660 adet büyükbaş hayvanları teslim edildi.
Ankara'da sürdürdüğü şehir hayatını bırakan Nurcan Göçmen,...
Devamını Oku ->
Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, flamingolar için 24 saat...
Devamını Oku ->
Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri Kahramanmaraş’ta yaralı...
Devamını Oku ->
Ordu İl Tarım ve Orman Müdürü Bayram Ay bayram tatilinde...
Devamını Oku ->
Bursa'nın Karacabey ilçesinde Yağışların ve Uludağ'daki karların...
Devamını Oku ->
Kışı karlar altında geçiren Van’da yağışlar barajlardaki su...
Devamını Oku ->
İzmir'in Ödemiş ilçesinde patateste hem hasat hem de ekim mesaisi...
Devamını Oku ->
Van'ın Tuşba ilçesinde devlet desteğiyle besiciliğe başlayan...
Devamını Oku ->