Denizli Çivril'de Işıklı Gölü ve Sulama değerlendirme toplantısı yapıldı.
Denizli Vali Yardımcısı Celalettin Cantürk başkanlığında İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve üreticilerin katılımı ile Denizli Çivril'de Işıklı Gölü ve Sulama değerlendirme toplantısı yapıldı.
2017 ve daha sonraki yıllarda sulamada dolayısıyla üretimde sıkıntılar yaşanmaması, üreticilerimizin mağdur olmamaları için yapılacak bilgilendirmeler ve alınacak tedbirler görüşüldü.
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile DSİ Bölge Müdürlüğü konu ile ilgili olarak hazırlanan sunumları yaptı.
Denizli İl, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yılmaz Erkaya, damla ve yağmurlama sistemlerine geçmenin önemini suyu daha iyi yönetebilmek ve hastalıklarla daha iyi mücadele edebilmekle ilgili olduğuna dikkat çekti.
Erkaya, 2016 yılında üreticilere yönelik başlatılan bilgilendirme çalışmalarının hızla devam edeceğini de ekledi.
Kırsal Kalkınma Yatırımlarını Destekleme Programı ile kurulan...
Devamını Oku ->
Edirne'de çiftçilik yapan İlter ailesi, yılın dört mevsimi...
Devamını Oku ->
Ağrı’da, Jeotermal Isıtmalı Sera Tarıma Dayalı İhtisas Organize...
Devamını Oku ->
Meyve sebze tedarikçisi Ahmet Demir, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı...
Devamını Oku ->
Ramazan ayı yaklaşırken Niğde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü...
Devamını Oku ->
Şırnak'ta bal üreten Yusuf Göktepe, geçen yıl Paris'te "Altın...
Devamını Oku ->
Kışın çetin geçtiği Doğu Anadolu’da besiciler, dondurucu...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın dairesi Başkanlığının...
Devamını Oku ->