Kahramanmaraş'ta 2. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı açıldı. Fuarda Türkiye'nin farklı kentlerinden 213 firma stant açtı.
Kahramanmaraş'ta 2. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nın açılışı gerçekleştirildi.
Vali Mustafa Hakan Güvençer, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi'ndeki açılışta, istiklal şehri olarak bilinen kentin, son yıllarda sanayide adından söz ettirdiğini söyledi.
Şehrin tarım potansiyelini de değerlendirmeye başladığını dile getiren Güvençer, "Tarım sektörüyle de öne çıkmaya başladık. Kahramanmaraş bereketin şehri olma vasfını sonuna kadar hak ediyor. Bu fuar da bu kente yakıştı” diye konuştu.
Konuşmaların ardından katılımcılar tarafından stantlar gezildi.
Tarım makinaları, hayvancılık, sera, tarım teknolojileri, sulama sistemleri, tohumculuk, fidecilik, fidancılık, peyzaj, organik tarımla ilgili ekipman ve ürünlerin sergilendiği fuarda Türkiye'nin farklı kentlerinden 213 firma stant açtı.
Fuar, 11 Kasım'a kadar açık kalacak.
Kurban Bayramı yaklaşırken İstanbul'a kurbanlık hayvan girişleri...
Devamını Oku ->
Geçen yıl Karaman’da yaşanan zirai don olayından etkilenen elma...
Devamını Oku ->
Samsun'un Bafra ilçesinde 2025 yılı temmuz ayında ekimine...
Devamını Oku ->
Kars düzenlenen Digor Şenliği’nde besicilerin süslediği buzağılar...
Devamını Oku ->
Türkiye'nin hububat üretiminde önemli yere sahip Mardin'de...
Devamını Oku ->
Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki ekim yapılan tarım arazileri dronla...
Devamını Oku ->
Hatay'da öğrenciler topraksız tarım yöntemiyle marul ve çilek...
Devamını Oku ->
Van'da üreme dönemindeki inci kefalinin korunması için denetimler...
Devamını Oku ->