Kayseri'de hizmet verecek ''Kocasinan Erciyesevler Organik Tarım Pazarı'' her hafta pazar günü üretici ile tüketiciyi buluşturacak.
Haber : Kayseri İl Enformasyon
Fotoğraf : Filiz YILDIZ
Kamera : Emine YEŞİLÖZ & İsmail Tolga PEKŞEN
‘Yüzde 100 Ekolojik Pazar’ın açılışına Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Özkan Kayacan ve Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdulkadir Güneş katıldı.
Kocasinan Belediye Başkanı Çolakbayrakdar, insan sağlığına verdikleri önemden dolayı organik tarımın içinde olduğu her türlü organizasyonu destekledikleri söyledi.
İl Müdürü Özkan Kayacan da, bu yıl dördüncüsünü açtıkları organik pazarda hizmet verdiklerini belirterek, 2012 yılında 7 çiftçiyle başladıkları organik tarım çalışmalarına bugün 75 çiftçi ile devam ettiklerini kaydetti.
Siirt’te buğday hasadı şenlikle başladı. Kentte buğday üretiminin...
Devamını Oku ->
Çankırı İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, “Kırsal Dezavantajlı Alanlar...
Devamını Oku ->
Kastamonu'da lise öğrencileri, atık ve doğadan topladıkları...
Devamını Oku ->
Samsun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün, “Altındaneler Toprakla...
Devamını Oku ->
Mardin'de orman yangınlarıyla mücadele ve ormancılık...
Devamını Oku ->
"Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projesi"nin hibe desteğinden...
Devamını Oku ->
İzmir’in Seferihisar ilçesinde üretilen yavru sazan balıkları, iç...
Devamını Oku ->
İzmir Kınık Organize Tarım Bölgesi'nde oluşturulacak yüksek...
Devamını Oku ->