Türk Kızılayı, Erzincan'da yapımı devam eden fabrikadan Azerbaycan, İran ve Irak'a maden suyu ihraç edecek.
Türk Kızılayı tarafından Erzincan'da yapımı devam eden ve yaklaşık 37 milyon liraya mal olması beklenen fabrikadan Azerbaycan, İran ve Irak'a maden suyu ihraç edilmesi hedefleniyor.
Mart ayında deneme üretimine başlanacak fabrikanın yapım çalışmaları sürüyor. Son teknoloji ürünü cihazlarla donatılan fabrikanın yaklaşık 37 milyon liraya mal olacağı belirtildi.
Türk Kızılayı Erzincan Şube Başkanı Ferit Bayata, mart ayında başlayacak deneme üretiminin ardından faaliyete geçecek fabrikadan Azerbaycan, İran ve Irak'a maden suyu ihraç edileceğini söyledi.
Tesisin saatte 50 bin cam, 20 bin pet şişe kapasiteli olduğunu belirten Bayata, "Yaklaşık 10 bin metrekare kapalı alan, 328 dönüm arazisi olan büyük bir tesis. Türk Kızılayı'nın Türkiye'deki ikinci büyük tesisidir. Bu hızla gidersek mart ayının ilk on günü içinde deneme üretimlerine başlayacağız. Daha sonraki dönemlerde ilk altı ayda da deneme üretimleri bitecek, normal ticari faaliyetlerine başlamış olacak" diye konuştu.
Siirt’te buğday hasadı şenlikle başladı. Kentte buğday üretiminin...
Devamını Oku ->
Çankırı İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, “Kırsal Dezavantajlı Alanlar...
Devamını Oku ->
Kastamonu'da lise öğrencileri, atık ve doğadan topladıkları...
Devamını Oku ->
Samsun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün, “Altındaneler Toprakla...
Devamını Oku ->
Mardin'de orman yangınlarıyla mücadele ve ormancılık...
Devamını Oku ->
"Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projesi"nin hibe desteğinden...
Devamını Oku ->
İzmir’in Seferihisar ilçesinde üretilen yavru sazan balıkları, iç...
Devamını Oku ->
İzmir Kınık Organize Tarım Bölgesi'nde oluşturulacak yüksek...
Devamını Oku ->