Muş İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nde görevli veteriner hekimler, küçükbaş hayvan tespit çalışmalarını sürdürüyor.
Muş İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde görevli veteriner hekimler, hava sıcaklığının sıfırın altında 20 derece olarak ölçüldüğü kentte, 16 Ocak'ta başlayan ve 1 Mart'ta sona erecek olan anaç koyun ve keçi tespit çalışmalarını devam ettiriyor.
Veterinerler, hayvan ahırlarını tek tek gezerek 15 aydan büyük olan ve destekleme müracaatı yapılan 450 bin hayvanın küpe ve sağlık kontrolünü yapıyor.
Veteriner Hekim Tuğçe İpekçioğlu, yaptığı açıklamada, hayvan tespitinin yanı sarı besicileri hayvan bakımı ve sağlığıyla ilgili bilgi verdiklerini belirterek, tespitler sonrası hak edenlere hayvan başına 25 lira destekleme ödemesi yapılacağını söyledi.
Mardin'de orman yangınlarıyla mücadele ve ormancılık...
Devamını Oku ->
"Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projesi"nin hibe desteğinden...
Devamını Oku ->
İzmir’in Seferihisar ilçesinde üretilen yavru sazan balıkları, iç...
Devamını Oku ->
İzmir Kınık Organize Tarım Bölgesi'nde oluşturulacak yüksek...
Devamını Oku ->
Bursa’da, işitme engelli bireylerin kamu hizmetlere erişimini...
Devamını Oku ->
Yağışların yaz aylarının sonlarına kadar etkili olması bazı...
Devamını Oku ->
Kastamonu'da yaban hayatının desteklenmesi ve biyolojik mücadele...
Devamını Oku ->
Ordu'nun Aybastı ve Mesudiye Keyfalan yaylalarında etkili olan...
Devamını Oku ->