Kahramanmaraş'ın Türkoğlu İlçesinde Arazi Toplulaştırma ve Tarla İçi Geliştirme Projesi Arazi Çalışmaları Başlangıç Programı açılışı yapıldı.
KAMERA
Zafer CANLI
Muhammed AKGÜN
Kahramanmaraş'ın Türkoğlu İlçesi Kadıoğlu Çiftliği Mahallesinde Arazi Toplulaştırma ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Projesi açılışı gerçekleştirildi.
Proje açılışına İçişleri Komisyon Başkanı Kahramanmaraş Milletvekili Celaleddin Güvenç, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Kahramanmaraş İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan Emiralioğlu, oda başkanları ve çok sayıda çiftçi katıldı.
Vali Vahdeddin Özkan, toplulaştırma projesinin çok önemli ve stratejik bir tarımsal dönüşümü ve verimliliği sağlayacak bir proje olduğunu söyledi.
Kahramanmaraş İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan Emiralioğlu ise, arazi toplulaştırma çalışmalarının tarımsal alt yapı anlamında tarım için son derece önemli olduğunu ve il genelinde 166 bin ha. arazi toplulaştırmasına müsait alan olduğunu aktardı.
Arazi Toplulaştırma ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri projesi programı, açılış konuşmaları ve kurdele kesilmesinin ardından katılımcılar tarafından sera alanlarının gezilmesi ile sona erdi.
Tarım ve Orman Bakanlığının "Genç Çiftçi" projesi ile üretime...
Devamını Oku ->
Güzelliğiyle doğayı renklendiren sülünler kahverengi kokarca...
Devamını Oku ->
Adana'da Uluslararası Bitki Sağlığı Günü dolayısıyla etkinlik...
Devamını Oku ->
Kurban Bayramı yaklaşırken İstanbul'a kurbanlık hayvan girişleri...
Devamını Oku ->
Geçen yıl Karaman’da yaşanan zirai don olayından etkilenen elma...
Devamını Oku ->
Samsun'un Bafra ilçesinde 2025 yılı temmuz ayında ekimine...
Devamını Oku ->
Kars düzenlenen Digor Şenliği’nde besicilerin süslediği buzağılar...
Devamını Oku ->
Türkiye'nin hububat üretiminde önemli yere sahip Mardin'de...
Devamını Oku ->