Kayseri'de tarıma dayalı ekonomik yatırımların desteklenmesi hakkında üreticilere ve yatırımcılara yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Haber: Kayseri İl Enformasyon
Fotoğraf : İsmail Tolga PEKŞEN
Kamera : Emine YEŞİLÖZ
Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Kapsamında, Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Tebliğin Resmi Gazete'de yayınlanmasıyla birlikte Kayseri Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından üreticilere ve yatırımcılara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Kayseri Tarım İl Müdürü Özkan Kayacan, kırsal kalkınma yatırımlarının 2006 yılında başladığını belirterek, 2006 ila 2014 yılları arasında Kayseri'de uygulanan proje sayısının 47 adet olduğunu, bunun da hibe miktarının 11 milyon civarında olduğunu söyledi.
2015 yılında proje birimi ekiplerini değiştirerek eksiklerini tamamlamak ve daha fazla proje gelmesi için mücadele etmek için çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Kayacan, 2015 yılında sadece 1 yılda 31 projeye destek verdiklerini anlattı.
Kırsal Kalkınma Yatırımlarını Destekleme Programı ile kurulan...
Devamını Oku ->
Edirne'de çiftçilik yapan İlter ailesi, yılın dört mevsimi...
Devamını Oku ->
Ağrı’da, Jeotermal Isıtmalı Sera Tarıma Dayalı İhtisas Organize...
Devamını Oku ->
Meyve sebze tedarikçisi Ahmet Demir, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı...
Devamını Oku ->
Ramazan ayı yaklaşırken Niğde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü...
Devamını Oku ->
Şırnak'ta bal üreten Yusuf Göktepe, geçen yıl Paris'te "Altın...
Devamını Oku ->
Kışın çetin geçtiği Doğu Anadolu’da besiciler, dondurucu...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın dairesi Başkanlığının...
Devamını Oku ->