Kütahya'daki pazarlarda ürünlerini satan esnaf,tenekelerde ateş yakarak hem kendilerini üşümekten, hem de sebze ve meyveleri dondan korumaya çalışıyor.
Hava sıcaklığının sıfırın altında 15 dereceye kadar düştüğü Kütahya'da, halk pazarlarında sebze ve meyve satarak geçim mücadelesi veren esnaf, tenekelerde yaktıkları kağıt ve odunların ateşine ellerini uzatıp ısınmaya ve ürünlerini korumaya çalışıyor.
Pazar esnafı Erkan Doğan, yaktıkları ateşler sayesinde hem kendileri hem de müşterilerinin ısınmaya çalıştığını söyledi.
Doğan, soğuk havalarda ürünlerini ellerinden çabuk çıkarabilmek için bazen fiyatları indirmek ve zarar etmek zorunda kaldıklarını anlattı.
Esnaf İbrahim YAKAR ise çalıştığı pazar yerinin üstü kapalı olmasına rağmen çevresi açık olduğundan ürünlerinin çabucak donma tehlikesi bulunduğunu dile getirdi.
Samsun'un Bafra ilçesinde, 2025 yılında ekimi yapılan tütünün...
Devamını Oku ->
Bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte meyveciliğin merkezi...
Devamını Oku ->
Ankara'da sürdürdüğü şehir hayatını bırakan Nurcan Göçmen,...
Devamını Oku ->
Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, flamingolar için 24 saat...
Devamını Oku ->
Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri Kahramanmaraş’ta yaralı...
Devamını Oku ->
Ordu İl Tarım ve Orman Müdürü Bayram Ay bayram tatilinde...
Devamını Oku ->
Bursa'nın Karacabey ilçesinde Yağışların ve Uludağ'daki karların...
Devamını Oku ->
Kışı karlar altında geçiren Van’da yağışlar barajlardaki su...
Devamını Oku ->