Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde turp tarlasında çalışan kadınlara, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla hediyeler verildi.
Osmaniye'nin Kadirli İlçe Belediye Başkanı Ömer Tarhan ve Kent Konseyi Kadın Meclisi üyesi bir grup kadın, tarlada çalışan kadın işçileri ziyaret ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Tarhan ve beraberindekiler, çeşitli hediyeler ile karanfil verdikleri kadınların gününü kutladı. Belediye Başkanı Tarhan, kadınların yılda bir defa değil her zaman hatırlanması gerektiğini söyledi. Türkiye'nin turp ihtiyacının büyük bölümünün karşılandığı Kadirli'deki emekçilerin başında kadınların geldiğini ifade eden Tarhan, ilçede binlerce ailenin ekmek kapısı olan turp tarlalarında çalışan kadınları unutmadıklarını vurguladı.
Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Emel Erkayıran da, soğuk kış aylarında evine ekmek götürme mücadelesi veren tarım işçilerinin ve diğer çalışan kadınların her zaman yanlarında olduklarını dile getirdi. Tarlada çalışan kadınlar ise Dünya Kadınlar Günü'nde de zorlu şartlarda mesailerine devam ettiklerini belirtti.
Tarım ve Orman Bakanlığının desteklerini hassas gruplara...
Devamını Oku ->
Türkiye'nin kışlık sebze ihtiyacının büyük bölümünü karşılayan...
Devamını Oku ->
Muş İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı...
Devamını Oku ->
Tarım ve hayvancılığa can suyu olan Kars ile Ardahan'daki...
Devamını Oku ->
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, IPARD III...
Devamını Oku ->
Gıda sektöründe uygunsuzluğa geçit vermeyen ekipler Mersin’de su ...
Devamını Oku ->
Antalya'da, "Sürdürülebilirlik Akademisi"nin ilk eğitim programı...
Devamını Oku ->
Diyarbakır yaban hayvanları için şefkat dolu bir merkeze sahip....
Devamını Oku ->