Tokat'ın Erbaa ilçesinde bir kişi, yolda yaralı halde bulduğu montofon melezi büyükbaşa sahip çıkarak tedavi edilmesini sağladı.
Tokat’ın Erbaa ilçesinde hayvancılıkla uğraşan bir vatandaş, yolda yaralı halde bulduğu büyükbaş hayvanın tedavi edilmesini sağladı.
Değirmenli köyünde hayvan yetiştiriciliği yapan Mustafa Emir, D100 karayolunda yaralı halde bulduğu bir buçuk yaşındaki montofon melezini, tedavi ettirmek için kendi ahırına götürdü.
Yaralı hayvana yem ve su verdiğini, ardından polisle irtibata geçtiğini dile getiren Mustafa Emir, polisin haber vermesi üzerine İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Hayvan Sağlığı biriminden bir veterinerin tedaviyi gerçekleştirdiğini belirtti.
Büyükbaşın vücudunda düşmeden kaynaklı yaralar oluştuğunu ifade eden Emir, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün, araçtan düştüğü tahmin edilen hayvanın kime ait olduğunun belirlenmesi için çalışma başlattığını kaydetti.
Mardin'de orman yangınlarıyla mücadele ve ormancılık...
Devamını Oku ->
"Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projesi"nin hibe desteğinden...
Devamını Oku ->
İzmir’in Seferihisar ilçesinde üretilen yavru sazan balıkları, iç...
Devamını Oku ->
İzmir Kınık Organize Tarım Bölgesi'nde oluşturulacak yüksek...
Devamını Oku ->
Bursa’da, işitme engelli bireylerin kamu hizmetlere erişimini...
Devamını Oku ->
Yağışların yaz aylarının sonlarına kadar etkili olması bazı...
Devamını Oku ->
Kastamonu'da yaban hayatının desteklenmesi ve biyolojik mücadele...
Devamını Oku ->
Ordu'nun Aybastı ve Mesudiye Keyfalan yaylalarında etkili olan...
Devamını Oku ->