2012 yılından bu yana Yozgat İl genelinde tarımsal danışmanlık hizmetleri eğitim ve yayım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Toplam bin çiftçiye danışmanlık hizmeti sunularak 535 bin lira destekleme ödemesi yapıldı.
Çiftçilerin bilgi ve üretim faaliyetlerinde önem taşıyan danışmanlık hizmetleri sayesinde, modern ve daha çok üretim elde edildiği kaydedildi.
İl Müdürü Ziyaattin Özdemir, Sorgun İlçesi Şahmuratlı Köyünde danışmanlık hizmetlerini yerinde inceledi.
Arazi çalışmalarını yürüten danışmanlardan Ayşe Orta, çalışmaların çiftçilerin ufkunu açtığını belirterek yeni ürünlerin denenmeye başlandığını söyledi.
Danışmanlık hizmeti alan çiftçi İsrafil Arslan da verilen hizmetten duyduğu memnuniyetini dile getirdi.
Kırsal Kalkınma Yatırımlarını Destekleme Programı ile kurulan...
Devamını Oku ->
Edirne'de çiftçilik yapan İlter ailesi, yılın dört mevsimi...
Devamını Oku ->
Ağrı’da, Jeotermal Isıtmalı Sera Tarıma Dayalı İhtisas Organize...
Devamını Oku ->
Meyve sebze tedarikçisi Ahmet Demir, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı...
Devamını Oku ->
Ramazan ayı yaklaşırken Niğde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü...
Devamını Oku ->
Şırnak'ta bal üreten Yusuf Göktepe, geçen yıl Paris'te "Altın...
Devamını Oku ->
Kışın çetin geçtiği Doğu Anadolu’da besiciler, dondurucu...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın dairesi Başkanlığının...
Devamını Oku ->